Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Intelligent Manners - THE MOVEMENT LP (FOKUZCD010)

Download Intelligent Manners - THE MOVEMENT LP (FOKUZCD010)


Intelligent Manners - THE MOVEMENT LP (FOKUZCD010)

Music//Style Drum and Bass, Liquid-funk, Intelligent-DnB
Album date 15/10/2012
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Fokuz Recordings netherlands
Cat# FOKUZCD010

Tento týden vyšlo na labelu Fokuz dlouho očekávané debutové album Dmitryho Sabekia aka Intelligent Manners s názvem The Movement! Album obsahuje jak původní Dmitryho díla, tak spolupráci s takovými umělci jako Nuage, Enei, Command Strange.

Tracks/Play-time 15 / 2:23:16
Intelligent Manners — All By Myself 4:52
Intelligent Manners feat. Iriann Joyce — Brand New Day 5:56
Intelligent Manners — Nothing Less 4:30
Intelligent Manners feat. Command Strange & Pouyah — Do It All Night 5:15
Intelligent Manners — Marmalade 4:49
Intelligent Manners feat. Nuage — Ball & Chain 5:22
Intelligent Manners — Go Deep 4:49
Intelligent Manners feat. Enei — Midnight Runaway 5:54
Intelligent Manners — She's Dope 5:12
Intelligent Manners — Sunset 5:04
Intelligent Manners — Take No More 5:04
Intelligent Manners — Stone Cold Soul 4:54
Intelligent Manners — Close My Eyes 5:36
Intelligent Manners feat. Command Strange — Tonight 4:29
Intelligent Manners — The Movement (Album DJ Mix) 1:11:38

Turbo flac / mp3

mix its bonus from site.

Níže je mikrorozhovor s Intelligent Manners o tomto album CD/LP.
— Vaše album se jmenuje „The Movement“, co myslíte tímto konceptem, tancem, změnou nebo něčím jiným?
— To je jméno, které mě napadlo, když jsem dokončoval práci na albu. Drum & Bass je hudba, která se neustále pohybuje, nestojí na místě a vyvíjí se. Pohyb je život, změna, vývoj, navíc je to mnohostranný filozofický koncept. Takže The Movement LP je to, k čemu jsem v tuto chvíli v Drum & Bass přišel.

— Mělo album napjatý termín, kvůli kterému jste se v noci trápili a potili?
— Ne, žádný pevný termín nebyl, album bylo napsáno asi za rok. Proto na albu můžete slyšet skladby, které odpovídají náladě určité roční doby.

— Pojmenujte prosím skladbu z alba, na kterém jste pracovali nejdéle.
— Obecně nejsem příznivcem zdržování práce na skladbách, takže pokud „rozložím“ nápad na skladbu, snažím se toho dokončit co nejvíce na jedno posezení, efekty a mastering nechávám na později. Jediné, co práci zdrželo, byla skladba Brand New Day, dlouho jsem čekal na vokální party od Iriana a pak jsem se stále nemohl rozhodnout pro finální verzi mixu.

Bio: Intelligent Manners, aka Dmitriy Sabekiya je talentovaný hudebník a producent pocházející z krásného města Saint-Petersburg v Rusku.
Dmitriy začal poslouchat hudbu z džungle ve věku 10 let kvůli svému velkému bratrovi, který vždy kupoval kazety s nejnovějšími věcmi z Velké Británie. Jeho neustálá pozornost k rozvoji Drum & Bass kultury a neustálé zlepšování jeho hudebních dovedností přinesly první výsledky. Začal samplovat sladkou soulovou a jazzovou hudbu při vytváření svých prvních skladeb a poté se zaměřil na zlepšování své produkce.
- V březnu 2010 Intelligent Manners vydává svůj první vinylový singl „If You Want My Love“ na Grid/Allsorts Recordings se sídlem v Londýně a zároveň jeho melodické soulové melodie pravidelně vysílá BBC Radio 1Xtra a další rozhlasové stanice po celém světě.

Získává podporu od největších jmen jako jsou LTJ Bukem, Marky, Bryan G, JJ Frost, Fabio & Grooverider, Crissy Criss, EZ Rollers, Bailey a další. Intelligent Manners po vydáních na deskách Fokuz, Nexgen, Have-A-Break a Celsius úspěšně upevnili jeho jméno na scéně Liquid Drum & Bass.
- Koncem roku 2012 vydal holandský Drum & Bass label Fokuz Recordings debutové album Intelligent Manners „The Movement“ LP plné pozitivních vibrací a funky groovů, které vyjadřují každou stránku jeho emocionální povahy a nenechají vás nedotčené.

Kromě koncertů a studiové produkce je Dmitriy také hostitelem týdenního živého Drum & Bass show „Night Grooves“ na moskevském Megapolis 89’5 FM.
S jeho nadcházejícími nahrávkami na Innerground, Good Looking, Fokuz, Celsius, Antillectual Beats a některých dalších připravovaných labelech Intelligent Manners pokračuje v dobývání nových hudebních prostorů a bezpochyby je tím, na koho je třeba si dávat pozor.

Intelligent Manners present their album The Movement on Fokuz with great aplomb, channeling a calm, docile sound full of warm sweeping instrumentals and gentle breaks. Kicking off with "All By Myself", its all sparkling, shimmying rhythms and pattering drums from the off. Moving through the soulful "Brand New Day" which features the syrupy sweet vocal tones Iriann Joyce, we come across tracks such as the stripped back "Marmalade", and the moody "Ball & Chain (feat. Nuage)" with its brooding bass and echoing lyrics. Elsewhere, make sure you check out the two Command Strange collabs, as well as the one with Enei - "Midnight Runaway" which shakes things up good and proper. A highly commendable album here.

*******

Po vydání mnoha singlů a EP na Fokuz, Celsius, Have-A-Break a řadě dalších labelů stále pokračuje v dobývání nových hudebních prostorů během tohoto projektu. Na dokončení některých skladeb na LP, které má celkem 14, se podíleli známí producenti jako Enei, Command Strange, Nuage a vokalisté Iriann Joyce a Pouyah.

Intelligent Manners opět dokazuje, že je vycházející hvězdou současné d&b scény, jeho produkce je hřejivá, vkusná a vhodná i do klubového prostředí při domácí relaxaci. Pokud vás baví uhlazená, melodická a dobře zpracovaná taneční hudba, pravděpodobně jste na správné adrese.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.