Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Trap » Le Castle Vania - Himmel und Hölle (John Wick Chapter 4) (+ bonus tracks)

Download Le Castle Vania - Himmel und Hölle (John Wick Chapter 4) (+ bonus tracks)


Le Castle Vania - Himmel und Hölle (John Wick Chapter 4) (+ bonus tracks)

Music//Style Soundtrack, Hard-Electro, Dark-Electro, Bass/Phonk
EP date 31/03/2023
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Lakeshore Records

6 / 18:08
Le Castle Vania — Blood Code 2:57
Le Castle Vania — Wetwork 3:02
Le Castle Vania — A Long Way Down 3:50
Le Castle Vania — Osaka Phonk 2:03
Bonus from freednb.com
Le Castle Vania — John Wick Mode 3:08
Le Castle Vania, Man 3 Faces — The Phantom 3:10

Turbo flac / mp3


Lakeshore Records heeft de originele clubmuziektracks uitgebracht van het actievervolg John Wick: Chapter 4. De EP, getiteld Himmel und Hölle (naar de fictieve Berlijnse club in de film), bevat vier nummers van Le Castle Vania (die eerder muziek heeft bijgedragen aan de eerste afleveringen van John Wick) en is nu beschikbaar om te streamen/downloaden op Amazon en andere grote digitale muziekdiensten. Luister ook naar alle vier de nummers na de sprong. Het label heeft afgelopen vrijdag eerder het officiële soundtrackalbum uitgebracht met de originele score van Tyler Bates en Joel J. Richard en verschillende nummers uit de film. John Wick: Chapter 4 is geregisseerd door Chad Stahelski en heeft hoofdrollen voor Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Lance Reddick, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Rina Sawayama, Scott Adkins en Ian McShane. De Lionsgate-release draait momenteel in theaters door het hele land.

Na bijna vier jaar sinds het laatste deel in de John Wick-franchise, heeft "Baba Yaga" een reeks nieuwe grooves.
— Le Castle Vania is sinds de begindagen het brein achter de krachtige klanken van de door Keanu Reeves geleide franchise. Die trend zet zich voort met de release van zijn nieuwe EP, Himmel und Hölle (From John Wick: Chapter Four).
— De broeierige EP omvat vier filmische singles die elementen van synthwave, midtempo bas en zelfs phonkmuziek combineren. De grote thriller van het stel is 'Blood Code', een spannend arrangement aangedreven door hartverscheurende baslijnen die je op het puntje van je stoel laten zitten.

Op dezelfde manier gaan "Wetwork" en "A Long Way Down" over op de vecht-of-vluchtreactie met het samenspel van griezelige melodieën, grandioze impacts en grungy baslijnen. De EP eindigt met "Osaka Phonk", een unieke mix van vervormingszware hiphopelementen en invloeden uit het Verre Oosten.
— Na jarenlang als soundtrack aan de geliefde filmfranchise te hebben gewerkt, zijn weinigen zo afgestemd op de geest van de serie als Le Castle Vania. Onlangs heeft de bekende componist en producent van elektronische muziek ook het idee geopperd om een geanimeerde John Wick-serie tot bloei te brengen.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Trap / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.