Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Aural Imbalance - Dreaming In Future Tense LP (SRWAX18)

Download Aural Imbalance - Dreaming In Future Tense LP (SRWAX18)


Aural Imbalance - Dreaming In Future Tense LP (SRWAX18)

Styles Drum and Bass, Atmospheric Jungle, Chill-House
Released November 21, 2022
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Stasis Recordings
Cat# SRWAX 18

Aural Imbalance - Dreaming In Future Tense LP (SRWAX18)


Aural Imbalance - Aura Of Solitude
Aural Imbalance - Eastern Promise
Aural Imbalance - Once In A While
Aural Imbalance - Luna's House (feat. Luna Pixie)
Aural Imbalance - Metasphere
Aural Imbalance - Shelter From The World
Turbo mp3 | flac

Dreaming In Future Tense herinnert zich alle euforie, optimisme en verkenning van de D&B-beweging uit de jaren negentig en brengt deze naar het nu in zes rustgevende rollers. De perfecte balans tussen het verleden, het leven in het heden en de toekomst.
tegoeden.
Geschreven en geproduceerd door S. Huxtable.
Gemasterd door A.P/GS Mastering & Post
Fotografie met dank aan Bjørn Christian Tørrissen.
Gemaakt in Frankrijk, geperst door Vinyl De Paris!


Het album "Dreaming In Future Tense" van Aural Imbalance is een fascinerende en meeslepende reis door ambient en atmosferische soundscapes. Van begin tot eind hult het album luisteraars in een droomachtige staat en voert het hen mee naar etherische sferen van elektronische muziek.
De nummers van het album zijn zorgvuldig gemaakt en tonen het talent van Aural Imbalance voor ingewikkelde melodieën, weelderige texturen en hypnotiserende ritmes. Elke compositie neemt de tijd om zich te ontvouwen, waardoor de luisteraar zich volledig kan onderdompelen in het sonische landschap. Het gebruik van ambient pads, zachte arpeggio's en subtiele percussie creëert een gevoel van sereniteit en introspectie.
"Dreaming In Future Tense" heeft een perfecte balans tussen rust en energie. Terwijl sommige nummers neigen naar een meer meditatieve en introspectieve vibe, bevatten andere elementen van downtempo en trip-hop, waardoor een subtiele groove aan de mix wordt toegevoegd. De naadloze overgangen en samenhangende flow van het album maken het tot een samenhangende en plezierige luisterervaring.
Aural Imbalance's aandacht voor detail is duidelijk op het hele album, met lagen van geluid die zorgvuldig met elkaar zijn verweven om een rijk en multi-dimensionaal sonisch tapijt te creëren. De productiekwaliteit is onberispelijk, waardoor de nuances van elk geluid naar voren komen.
Over het geheel genomen is "Dreaming In Future Tense" een betoverend album dat Aural Imbalance's talent voor het creëren van suggestieve en meeslepende muziek laat horen. Het is een sonische verkenningstocht die luisteraars uitnodigt voor een reis van introspectie en contemplatie. Of je nu een fan bent van ambient muziek of gewoon op zoek bent naar een sonische ontsnapping, dit album is een must-listen.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.