Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Digital & Fanu & 6Blocc & Agzilla & Shamanga - Rogue Style 2 EP [DICA005]

Download Digital & Fanu & 6Blocc & Agzilla & Shamanga - Rogue Style 2 EP [DICA005]


Digital & Fanu & 6Blocc & Agzilla & Shamanga - Rogue Style 2 EP [DICA005]

Style: Drum and Bass
Release date: 09/03/2018
Format: MP3 320 kbps
Label: Defrostatica
Nr# DICA005

Tracklist
Digital - "Uprock" - (5:18)
6Blocc, Calculon, Shamanga - "Call Out" - (4:19)
Fanu - "Machinedrummachine" - (4:35)
Agzilla - "Tessellation" - (5:04)

download music.

"Betreed Rogue Style, een EP-serie gewijd aan de b-boy-cultuur, om hun eigen b-boy-verhaal te delen via de taal van drum & bass en footwork." Dagelijks Bandcamp, juni 2017

Voor Rogue Style 2 EP zetten we de missie voort voor een wereldwijde b-boy hommage met artiesten uit Engeland (Digital), USA (6blocc, Calculon, Shamanga), Finland (Fanu) en IJsland (Agzilla).

Digital: "Ikzelf en mijn oudere broer zijn al op jonge leeftijd in de hiphop- en b-boy-cultuur. Het liet me zien dat muziek niet alleen iets was waarop je danste, het demonstreerde saamhorigheid, passie en het geweldige leven dat je kunt hebben door middel van muziek ."

6Blocc: "Ik had het geluk om in 1970 geboren te worden, dus rond 1982, toen de NYC club / DJ / MC-beweging zijn weg naar Los Angeles vond, begon ik mijn DJ-carrière met het spelen van hiphop, electro-funk en DJ-battles. Eind jaren 90 Ik produceerde hard jungle vinyl releases onder de naam B-Boy 3000 omdat jungle muziek voor mij hiphop was die 1000 jaar vooruit werd gespoeld in een tijd waarin songteksten niet meer bestaan ​​en alles slechts sample geluiden zijn die door computers zijn aangepast."

Calculon: "Als tiener in San Diego werd ik blootgesteld aan underground hiphop Kool Keith en DJ Shadow, en het was het scratchen dat me inspireerde om te sparen en mijn eerste set draaitafels te kopen. Uitgaan naar lokale 'cypher'-evenementen in de eind jaren 90/begin jaren 2000 was inspirerend omdat het duidelijk was dat er een gemeenschap van dj's en MC's en dansers en artiesten was die deze muziek leefden en ademden."

Shamanga: "B-boying is een groot deel van mijn leven sinds ik negen jaar oud was. Ik begon met dj'en in 1988. Een bepaalde crew, 7A3, inspireerde me om mijn vaardigheden naar een nieuw niveau te tillen. Ik kocht een HR- 16 drummachine en kochten een basgitaar. Een paar jaar later wilden een paar gangsters in mijn buurt rapper worden, dus kochten ze een Ensoniq EPS16+. Toen ze eenmaal beseften dat ze niet wilden leren hoe ze de machine moesten programmeren, ze gaven het me, met één voorwaarde: ik moest beats produceren waarop ze konden rappen. Dit was 1991. Sindsdien ben ik niet meer gestopt.'

Fanu: "Niemand kan ontkennen dat drummachines een grote rol hebben gespeeld bij het creëren van hiphop. In mijn deuntje voor Defrostatica wilde ik mijn Machinedrum voor de klus gebruiken. Degenen die hiphop kennen, zien misschien een bekende sample of twee daar ook."

Agzilla: "De disciplines hiphop, graffiti, turntablism en breakdance zijn een subtiele onderstroom geweest in mijn ontwerp en muziek. Het tijdperk van het ontdekken van grensverleggende geluiden, dans en stijl in de jaren 80 heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Wellspring heeft mijn reis naar het bevrijdende universum van elektronische muziek laten groeien. De uitstraling van de b-boy-cultuur is sindsdien bij me gebleven en blijft zowel fascinerend als diep inspirerend."

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.