Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Forbidden Society - Deadbox EP (FSRECS022)

Download Forbidden Society - Deadbox EP (FSRECS022)


Forbidden Society - Deadbox EP (FSRECS022)

Style: Drum and Bass
Quality MP3 320 kbps + lossless
Album date 16/05/2019
Imprint Forbidden Society Recordings czech-republic
Cat# FSRECS022

1. Forbidden Society - Deadbox (Original) 5:38
2. Forbidden Society - RattleSphere (Original) 5:54
3. Forbidden Society - Rustler (Original) 4:53
4. Forbidden Society - Go To Hell (Original) 4:36
5. Forbidden Society - Swag Walk (Original) 4:31
6. Forbidden Society - Empty Eyes (Original) 5:14
7. Forbidden Society - Reason (Original) 4:31
8. Forbidden Society - FCK Publicity (Original) 3:00

flac Turbo / mp3 Turbo + Nitro
"herunterladen"

Forbidden Society je jméno, které bude znát mnoho ostřílených fanoušků drum & bass. Nejen, že se jedná o pseudonym ochutnávače v České republice, je to také značka, kterou výrobce na svých razantních střihech vybudoval. Jindřich Brejcha vybudoval label od jeho základů a díky tomu se stal jedním z nejvýraznějších hudebních vlivů pocházejících z jeho domovské země. V poslední době však nový směr, kterým se vydal, vedl k tomu, že přešel od jinak otřepaných úrovní basů, které prosazoval, k náladovějším, valivým beatovým vzorům, které stále zvýrazňují temnější podtóny Forbidden Society.
Další část jeho diskografie demonstruje údernou, jemně vyladěnou produkci, kterou se proslavil, i když jinou optikou. A je to kurz, který jeho široké publikum přivítá s otevřenou náručí, a to zejména díky vysoce klenutým dovednostem, které Forbidden Society formuje kolem tohoto nového zvuku. EP ‚Deadbox‘ obsahuje osm zbrusu nových výběrů, od jeho vrčící titulní skladby až po příhodně nazvanou ‚FCK Publicity‘. Je to introspektivní pohled na cestu Forbidden Society, která je poznamenána skladbami podobnými těm, které dostaly platformu v celém EP „Deadbox“.
‚RattleSphere‘ se svými třesoucími se perkusivními náplastmi vás zavede do nové sféry, které Forbidden Society kraluje, zatímco skladby jako ‚Empty Eyes‘ a ‚Rustler‘ vás nadále přesouvají do jeho podzemních hlubin. 'Go to Hell' a 'Swag Walk' následují jeho sestup, zatímco 'Reason' úplně přepíná spínač a odhaluje neznámou podsekci jeho hudební krajiny, která je zvýrazněna širokými melodickými vrstvami. A nakonec, „FCK Publicity“ je těžká, poloviční dodávka a „Deadbox“ je hlučná, tvrdá nabídka s bouchajícími bubny.
EP vás provede změnou kurzu Forbidden Society – ale je to ten, který ho stále staví na platformě jako tvůrce chuti jeho řemesla. Něco, co jeho obrovskou sledovanost rozhodně nezklame.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.