Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » VA - Vinyl Fanatiks Presents: Hardcore Lockdown (VFS001LP)

Download VA - Vinyl Fanatiks Presents: Hardcore Lockdown (VFS001LP)


VA - Vinyl Fanatiks Presents: Hardcore Lockdown (VFS001LP)

styles Drum and Bass, Jungle, Breakbeat, Rave, UK Hardcore, Atmospheric Jungle
compile date 18/05/2020
quality mp3 320 kbps + HQ lossless
imprint Vinyl Fanatiks
cat# VFS001LP

album tracklist
Ova Doce — It’s The Wax 5:53
Tone Def & Ci Ci Hunter — You Got It 6:04
Crashead — Voidwalker 6:01
MD20 — Midnight Air 5:32
DJ Junk — What Have You Got To Lose 6:10
Spirits From An Urban Jungle — The Warning 5:17
X-Plode — Shock Out 5:03
Silver Fox — Gunman 4:43
DJ Aphrodite — Execute 4:27
Fozbee & Cooz — What’s This World Coming To? 5:53
Fugitive — Dark Times 5:20
DJ H — Hold Tight 5:56
Diplomat — Check It 6:16
'Hardcore Lockdown' — The Diplomat Minimix - Vinyl Fanatiks 19:46
Type Compilation
MP3: Turbo | Rapid | Hitfle

WAV: Turbo | Rapid | Hitfle


Hardcore Lockdown from Vinyl Fanatiks
— Toen de poorten sloten voor onze vrijheid en het landschap van het leven in het VK verder veranderde dan we eerder hadden gezien, kwam een ​​team van hardcore fanatiekelingen in actie. Afstoffen van hun studioapparatuur, het uitgraven van hun 90's samplebibliotheken en het betreden van de hardcore zone.
— Vinyl Fanatiks is een vinyl heruitgave label gerund door Brent Newitt, opgericht in 2018. Het enige doel is om de artiesten op te sporen van enkele van de verzamelbare underground hardcore klassiekers die zijn uitgebracht op de vele kleine, zelf gefinancierde indie-labels die het VK verspreidden. 25+ jaar geleden maar zijn sindsdien verdwenen. Het opnieuw uitbrengen van de muziek is het makkelijke gedeelte, het vinden van de verdomde artiesten is de echte missie!

Maar ze kunnen zich niet voor altijd verbergen. Niet als je pure vastberadenheid aan je zijde hebt en de trackingmogelijkheden van MI5. Dus langzaam maar zeker begon 'onze man' ze uit te pikken, één voor één met behulp van zijn netwerk van contacten en informanten die de afgelopen 30 jaar in de muziekindustrie waren opgebouwd. Zes graden van scheiding? Nee, niet als je al zo lang in de buurt bent als Brent. Een paar telefoontjes en hij kan bijna iedereen opsporen.
— En zo kreeg hij zes weken geleden de suggestie van een gratis downloadproject bij de start van de lockdown door DJ H. “Waarom niet wat deuntjes doen en ze weggeven als een gebaar van goede wil aan de fans van het label als een grote dank u ?” hij zei. Maar Brent houdt niet van kleine gebaren, dus nam hij contact op met de artiesten op het label en vertelde hen dat het zover was. Hun land had ze nodig. Dit is meer dan alleen een ouderwetse comeback, vertelde hij hen, dit is je nationale plicht in tijden van crisis. Wat zou meer een glimlach op de gezichten van de naties toveren dan een verse partij hardcore die helemaal gratis was??? Niets...absoluut niets!!!

Dus hier zijn we dan, 50+ dagen in Lockdown en de hardcore elite heeft zich verzameld. DJ H, Diplomat, Aphrodite, Spirits From An Urban Jungle, Silver Fox, X-Plode, DJ Junk, Fugitive, Fozbee & Cooz, Ova Doce, Tone Def ft. Ci Ci Hunter, Fugitive, Crashead en zelfs Brent stapten uit zijn reet en nam contact op met een van zijn oudste vrienden, Dave 'Mad Dog' Wallace, en maakte een deuntje onder de nieuwe naam MD20.
— Dus pak alsjeblieft je gratis album, hetzij als een WAV- of MP3-zip, of, als je wilt, kies gewoon de nummers die je leuk vindt. Zodra je de muziek hebt, deel je de link en de deuntjes met je vrienden, je familie, je buren en je oma wanneer je haar lockdown-shopping overneemt. Dit album gaat helemaal over mensen blij maken, met liefde van ons met jullie gedeeld.
Let op je veiligheid… De vinylfanatiks-crew!

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / Breakbeat / Hardcore-Hardstyle / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.