Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » ASC - Environments

Download ASC - Environments


ASC - Environments

Style Drum and Bass, Leftfield
Released January 1, 2003
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Nu-Directions
Cat# NUCD-003

ASC - Intro
ASC - Mode Seven
ASC - Secret Depths
ASC - Places & Feelings
ASC - Arcadian
ASC - Valparaiso (Ventures Into The Unknown)
ASC - Shockwave (Edit)
ASC - The Phantom
ASC - Orbital Phase (Interlude)
ASC - Catch 22
ASC - Portscan
ASC - Channel
ASC - Assailant
ASC - Environments (Outro)

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


ASC's album "Environments" is een fascinerende en meeslepende reis door ambient en atmosferische elektronische muziek. Het album, dat in het tussenjaar werd uitgebracht, toont ASC's meesterschap in sound design en zijn vermogen om complexe sonische landschappen te creëren.
"Environments" is een verzameling tracks die moeiteloos in elkaar overvloeien, waardoor een samenhangende en samenhangende luisterervaring ontstaat. Elk stuk op het album is zorgvuldig gemaakt met een focus op textuur, ruimte en stemming. De composities worden gekenmerkt door hun etherische pads, ingewikkelde melodieën en subtiele ritmische elementen, die samen een gevoel van rust en introspectie oproepen.
Een van de opvallende kenmerken van het album is ASC's nauwgezette aandacht voor detail. De productiekwaliteit is uitzonderlijk, met elk geluid en element zorgvuldig geplaatst in de mix, waardoor een driedimensionale geluidservaring ontstaat. Het album neemt de luisteraar mee op een sonische reis, waarbij elk nummer naadloos overgaat in het volgende, wat een gevoel van continuïteit en progressie creëert.
De sferen die in "Environments" worden gecreëerd zijn rijk en suggestief. ASC maakt vakkundig gebruik van geluidslagen en subtiele modulaties om een gevoel van diepte en onderdompeling te creëren. De soundscapes van het album variëren van ruimtelijk en luchtig tot meer dicht en introspectief, waardoor de luisteraar kan ontsnappen naar een wereld van sonische schoonheid en contemplatie.
Gedurende het album toont ASC zijn vermogen om emotie te creëren door middel van geluid. De muziek is introspectief en in zichzelf gekeerd en roept een scala aan gevoelens op, van sereniteit tot melancholie. De melodieën zijn delicaat en emotioneel en creëren een gevoel van nostalgie en introspectie.
"Environments" is een bewijs van ASC's talent als producer en zijn toewijding aan het creëren van tot nadenken stemmende en suggestieve muziek. Het is een meeslepende en lonende luisterervaring die zeker zal aanslaan bij fans van ambient en atmosferische elektronische muziek.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.