Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » KMC - Polaris / Drifting

Download KMC - Polaris / Drifting


KMC - Polaris / Drifting

Style Drum and Bass
Released October 21, 1996
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Timeless Recordings
Cat# DJ021

KMC - Polaris
KMC - Drifting

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


De single "Polaris / Drifting" van KMC is een meeslepende en sfeervolle release die het talent van de artiest voor het creëren van etherische drum & bass composities laat zien. Deze single, die in 1996 werd uitgebracht, neemt luisteraars mee op een betoverende reis door zijn meeslepende soundscapes en emotionele melodieën.
"Polaris" zet de toon met zijn betoverende pads, delicate pianolijnen en hypnotiserende ritmes. De track straalt een gevoel van hemelse schoonheid en rust uit en roept beelden op van verre sterrenstelsels en uitgestrekte kosmische landschappen. De combinatie van ingewikkelde percussie en dromerige sferen creëert een meeslepende geluidservaring die zowel introspectief als opbeurend is.
Aan de andere kant vervolgt "Drifting" de reis met zijn introspectieve en introspectieve vibe. De track bevat spookachtige melodieën, pulserende baslijnen en ingewikkelde drumpatronen. De etherische vocale samples voegen een extra laag diepte en emotie toe en creëren een gevoel van introspectie en introspectie. "Drifting" voelt alsof je zweeft in een droomachtige staat, meegesleept door de zachte stromingen van de muziek.
Beide tracks op de single laten horen dat KMC in staat is om emotionele en meeslepende soundscapes te creëren. De productiekwaliteit is uitzonderlijk, met elk element zorgvuldig gemaakt en uitgebalanceerd. De aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar in de ingewikkelde lagen en texturen, die een rijke en multidimensionale geluidservaring creëren.
"Polaris / Drifting" is een bewijs van KMC's talent voor het creëren van sfeervolle drum & bass-muziek. De single laat een delicate balans horen van introspectie en energie, en biedt een boeiende luisterervaring voor fans van het genre. Of je nu op zoek bent naar een moment van bezinning of een sonische reis door verre werelden, deze single is een must voor iedereen die de schoonheid en emotie waardeert die drum and bass kan oproepen.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.