Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Omni Trio - The Return Of The Mystic Stepper

Download Omni Trio - The Return Of The Mystic Stepper


Omni Trio - The Return Of The Mystic Stepper

Style Drum and Bass, Jungle
Released February 27, 1995
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Moving Shadow
Cat# SHADOW 32R2

Omni Trio - Feel Good '95
Omni Trio - London Step

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


De single "Feel Good 95 Remix (The Return Of The Mystic Stepper)" van Omni Trio is een nostalgische en meeslepende release die een eerbetoon is aan het gouden tijdperk van drum and bass. Deze single werd uitgebracht in 1995 en bevat een remix van de klassieke track "Feel Good" van Omni Trio, die een frisse kijk geeft op het geliefde origineel.
De "Feel Good 95 Remix" neemt luisteraars mee op een reis terug in de tijd en vangt de essentie van de drum & bass sound uit het midden van de jaren '90. Omni Trio mengt vakkundig elementen van jungle en atmosferische drum and bass en creëert zo een track die zowel opbeurend als nostalgisch is. De remix behoudt de aanstekelijke melodieën en grooves van het origineel, maar vermengt deze met moderne productietechnieken, wat resulteert in een frisse en gerevitaliseerde versie.
"The Return Of The Mystic Stepper" dient als flipside van de single en laat horen dat Omni Trio in staat is om sfeervolle en introspectieve drum & bass composities te maken. De track bevat etherische pads, ingewikkelde percussie en beklijvende melodieën die luisteraars meevoeren naar een droomachtige staat. De ingewikkelde gelaagdheid van de geluiden en de aandacht voor detail zorgen voor een rijke en meeslepende geluidservaring.
Beide tracks op de single tonen Omni Trio's meesterschap in compositie en productie. De remix van "Feel Good 95" is een eerbetoon aan de wortels van drum and bass en injecteert een eigentijdse energie, waardoor het zowel oude fans als nieuwe luisteraars aanspreekt. "The Return Of The Mystic Stepper" laat het vermogen van de artiest zien om meeslepende en emotionele soundscapes te maken die tot de verbeelding spreken.
"Feel Good 95 Remix (The Return Of The Mystic Stepper)" is een must-have voor fans van klassieke drum and bass en voor diegenen die het nostalgische geluid van midden jaren '90 waarderen. De single illustreert Omni Trio's blijvende invloed en hun vermogen om muziek te maken die de tand des tijds doorstaat. Of je nu op zoek bent naar een dosis nostalgie of gewoon naar goed gemaakte en suggestieve drum & bass-tracks, deze single is een bewijs van het talent van de artiest en de tijdloze aantrekkingskracht van hun muziek.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.