Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Metrik - Fall To The Dust (NHS493)

Download Metrik - Fall To The Dust (NHS493)


Metrik - Fall To The Dust (NHS493)

Music//Style Drum and Bass
Single date 2/06/2023
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Hospital Records united-kingdom
Cat# NHS493DD

Metrik — Fall To The Dust 3:47

Turbo flac / mp3


Hospital Records presenteert met trots een gloednieuwe single van dansmuziektitan Metrik. Na de enorme successen van zijn recente release 'Immortal', die de afgelopen maand op de podia van het Ultra Music Festival te zien was, naast zijn 'Cadence VIP', meerdere keren gedraaid door elektronische legende Tiësto, is 'Fall To The Dust' een volledige -throttle drum & bass energiser die dansvloeren wereldwijd in vuur en vlam zet en de wereld van de dansmuziek stormenderhand zal veroveren.

Verwacht in de kenmerkende Metrik-stijl zijn eigen hypnotiserende vocale uitvoering die harmonieus samenwerkt met zijn productietalent met een hoog octaangehalte. Buitenaardse soundscapes en frequentiebuigend synthwork worden gemagnetiseerd tussen zijn hoorbare rock- en metalinvloeden, die een hoofdbestanddeel van zijn sonische identiteit zijn geworden. Terwijl hij zich verder begeeft in de zwaardere gebieden van drum & bass, blijft Metrik bewijzen hoe zijn veelzijdigheid en unieke beheersing van geluidsontwerp hem tot een van de meest aangrijpende artiesten in de dansmuziek van vandaag kronen.

Metriks palmares blijft bloeien en zijn muziek tilt hem voortdurend naar nieuwe hoogten. Naast zijn prijs voor 'Best Producer' bij de Drum&BassArena Awards in 2020, en zijn laatste album 'Ex Machina' dat nummer 2 bereikte in de officiële UK Dance Music Album Charts, krijgt Metrik consequent steun in de ether van radiosmaakmakers waaronder Danny Howard, Charlie Tee, Annie Mac, Friction en meer. Met zijn vierde studioalbum in het verschiet, houd Metrik in de gaten terwijl hij nieuwe gebieden betreedt met adembenemende muziek en meeslepende live AV-optredens op onder meer het EDC Festival in Las Vegas, Hospitality In The Woods, Reading & Leeds Festivals, Let It Roll, Rampage en nog veel meer.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.