Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » METRIK - LIFE/THRILLS LP

Download METRIK - LIFE/THRILLS LP


METRIK - LIFE/THRILLS LP

Style: Drum and Bass
Release date: 06-10-2016
Format: MP3
Quality: 320 kbps
Size: 142 Mb
Label: Hospital

Tracklist
1. Metrik - Hi!
2. Metrik, Elisabeth Troy - Chasing Sunrise
3. Metrik, NAMGAWD - Life/Thrills
4. Metrik, Ragga Twins - Worldwide
5. Metrik, GUNSHIP - Electric Echo
6. Metrik - Northern Lights
7. Metrik, Romeo Testa - How Far
8. Metrik - Fatso
9. Metrik - Western Jam
10. Metrik, Rothwell - We Got It
11. Metrik - Signal
12. Metrik, Reija Lee - Cadence
13. Metrik - Destination Earth
14. Metrik - Bring It Like That
15. Metrik - Penggemar



Metrik / Life / Thrills langverwachte tweede album ‘LIFE/THRILLS’ uitgebracht op Hospital Records is een opwindende en feilloos uitgevoerde evolutie van zijn kenmerkende geluid. Onder de vlag van drum & bass put het uit zijn liefde voor filmsoundtracks, synthwave, neo-soul en het Japanse pop-subgenre Shibuya-kei en omvat het samenwerkingen met Elisabeth Troy, NAMGAWD, Roméo Testa, Ragga Twins, Rothwell en Reija Lee.

‘Electric Echo’, een samenwerking met Fightstar’s Dan Haigh en Alex Westaway’s synthwave zijproject Gunship, vat het ethos van het album samen en combineert het onbekende met D&B-gevoeligheden om een fris en opwindend nieuw geluid te creëren. We verwelkomen ook de terugkeer van Elisabeth Troy in 'Chasing Sunrise' en Reija Lee in 'Cadence', wat twee krachtige vocale hoogtepunten op de plaat oplevert. Voor degenen met een puristische aard: wees niet bang; Metrik’s tweede album is honderd procent drum & bass en hij is de dansvloer niet vergeten. Bangers als 'Western Jam', 'Fatso' en 'Destination Earth' vormen een serieus deel van de genereuze vijftien nummers van het album en versterken zijn status als een van de zwaarste producers in de buurt.

Het afgelopen jaar heeft Metrik de wereld rondgereisd om drum & bass te vertegenwoordigen op grote festivals van alle gezindten; van Glastonbury en Global Gathering tot Outlook en EDC Las Vegas. Ondertussen maakte hij remixen voor onder meer DJ Fresh, Ellie Goulding, Gorgon City en Martin Garrix, en werkte hij samen met collega-D&B-supersterren TC en Netsky. Fans van zijn UK Dance Chart Top 20-debuut 'Universal Language' zullen hier genoeg om van te genieten, maar het is Metrik's toewijding aan het creëren van een frisse en opwindende drum & bass-soort die een nieuw publiek zal aantrekken en 'LIFE/THRILLS' zal reserveren voor instant klassieke status.


Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.