Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Escapism Refuge - Hold [ERDHCD001DD]

Download Escapism Refuge - Hold [ERDHCD001DD]


Escapism Refuge - Hold [ERDHCD001DD]

Music/Style Electronic, 2-step, Ambient Dubstep, Downtempo, Deep Dubstep
Release 10/11/2017
Quality MP3:320kbps | FLAC
Imprint Deep Heads
Nr# ERDHCD 001DD

TL:13 / 51:19
Escapism Refuge — Me Myself & I (Original Mix) 4:24
Escapism Refuge, Charli Brix — Fly Away (Original Mix) 4:13
Escapism Refuge — Self Fishing (Original Mix) 4:42
Escapism Refuge — Mistakes (Original Mix) 3:11
Escapism Refuge, Ill Chill — Light Up (Original Mix) 3:35
Escapism Refuge — Blue (Original Mix) 2:15
Escapism Refuge — Savage Lust (Original Mix) 4:28
Escapism Refuge — Cold (Original Mix) 3:45
Escapism Refuge — Sore (Original Mix) 3:43
Escapism Refuge — Fix It (Original Mix) 4:37
Escapism Refuge — Courage (Original Mix) 3:50
Escapism Refuge, Zeb Samuels — Drifting (Original Mix) 3:55
Escapism Refuge — Misfit (Original Mix) 4:44

flac: Rapid / mp3: Turbo

Als muziek maken 'escapisme' is, heeft Jason zijn toevlucht gevonden [in] de diepte van geluid en delicate ontplooiing van melodie - LiveMag SA

Voortbouwend op het succes van down-tempo triphop-geïnspireerde singles 'Drifting' en 'Misfit', volgt Escapism Refuge met zijn debuutalbum: 'Hold', dat op 10 november verschijnt via het Britse indielabel Deep Heads met aanbevolen gasten Zeb Samuels, Charli Brix en Ziek chill.

Afkomstig uit Zuid-Afrika heeft Jason Beukes een massale aanhang verdiend door zijn creatie van ambient, elektronische soundscapes. Jasons affiniteit met ritme werd onthuld toen hij op 13-jarige leeftijd begon met drummen. Een passie voor getextureerde beats werd ontstoken, waardoor de jonge muzikant zich ging verdiepen in de productie - tegelijkertijd 'Contemporary Music' bestudeerde en een reeks veelgeprezen EP's onder zijn naam uitbracht. De jonge virtuoos absorbeert zichzelf in verfijnde patronen en brengt zijn beats tot leven en combineert elementen van triphop, downtempo en 2 step, die soms doen denken aan Radiohead, Bonobo en A Tribe Called Quest.

De 13 nummers op 'Hold' bieden de perfecte balans tussen ambient soundscapes en stimulerende dansmixen, met Beukes' kenmerkende getextureerde ritmes en strakke productie overal aanwezig. De aftrap van het project 'Me Myself And I' combineert gefilterde vocale samples met griezelige synth-melodieën en elektrisch geladen triphop-percussie. 'Self Fishing' demonstreert de beheersing van de sfeer van de kunstenaar en creëert een weelderig, allesomvattend stereoveld. 'Sore' en 'Courage', die de zintuigen omhullen voor een echt meeslepende auditieve ervaring, demonstreren Jasons ongeëvenaarde vermogen om zijn beats tot leven te brengen. als ik kan vanuit mijn omgeving en een beeld schetsen van wat ik binnenkrijg, door middel van het geluid dat ik maak.

Geprezen door onder meer LiveMag SA en Between 10 and 5, is het geen verrassing dat de aspirant-muzikant lof heeft gekregen van Giles Peterson (BBC Radio), Joe Kay (Soulection) en Lefto (Brownwood Recordings). Deze zomer zag het aanstormende talent ook zijn Britse debuut-dj-set maken tijdens de legendarische verjaardagen, die werd gepresenteerd door Resident Advisor. Met trippy, artistieke visuals bij zijn single 'Courage', die binnenkort zal verschijnen, vertoont Jason geen tekenen van vertraging. Escapism Refuge heeft een onnavolgbaar kenmerkend geluid gecultiveerd en de interesse van de dansgemeenschap wereldwijd gewekt. Met zijn debuutalbum dat furore zal maken en inkomende samenwerkingen met Synkro, Compa en Ash Walker, wordt 2017 echt een cruciaal jaar voor Jason Beukes.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Dubstep / Future-Garage

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.