Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Dubstep » Forbidden Society - No Return LP (FSRECS034)

Download Forbidden Society - No Return LP (FSRECS034)


Forbidden Society - No Return LP (FSRECS034)

Music/Styles Electronic, Drum and Bass, Dubstep, Deep Dubstep, Halftime
Album date 13/04/2022
Quality MP3 320 kbps + lossless Hi-Res 24bit | 44.1/48kHz
Imprint Forbidden Society Recordings czech-republic
Nr# FSRECS034

Forbidden Society — The Craft 4:52
Forbidden Society — Overthinking 4:49
Forbidden Society — No Return 4:14
Forbidden Society — Disappointment 4:53
Forbidden Society — Mirrors 4:42
Forbidden Society — Dread 5:04
Forbidden Society — Illusions 4:57
Forbidden Society — Still Waters 4:36
Forbidden Society — Sulpor 3:29
Forbidden Society — Undark 3:47
Forbidden Society — Liar 3:57
Forbidden Society — Reflect 4:33
Forbidden Society — Mondays 2:57
13 / 56:44
Turbo flac 24Bit / mp3


„No Return“ ist das brandneue Album von Forbidden Society, einem seiner bisher größten Projekte und beweist, dass er trotz der Einschränkungen der letzten zwei Jahre immer wieder in seine Musik investiert hat. Als Labelinhaber, Produzent, DJ und Schöpfer von Bekleidungsmarken hat er gezeigt, wie er in der Lage ist, eine Vielzahl von Märkten zu erschließen – aber es ist seine Musik, die ihm dies ermöglicht hat. Als Ehrenplatz in seinem Bereich und ein zentraler Bestandteil der Drum & Bass- und 140-Szenen in Tschechien zieht er weiterhin Tausende an, um seine rauen Sets mitzuerleben. Und „[No Return]“ tritt in die Fußstapfen seiner jüngsten Zusammenarbeit mit Audio auf seiner „[Unsocial]“-LP durch RAM Records sowie seiner ersten Veröffentlichung auf Noisias VISION und ist eine weitere Ergänzung zu seiner bereits beeindruckenden Trophäensammlung.

'[No Return]' je zbrusu nové album z Forbidden Society, jeden z jeho dosud největších projektů a dokazuje, že navzdory omezením posledních dvou let opakovaně investoval do své hudby. Majitel labelu, producent, DJ a tvůrce oděvních značek předvedl, jak je schopen proniknout na širokou škálu trhů – nicméně je to jeho hudba, která mu to umožnila. Je hrdým místem ve svém oboru a stěžejní součástí drum & bass a 140 scén v České republice, stále stahuje davy tisíců, aby byl svědkem jeho drsných setů. A '[No Return]' jde ve stopách jeho nedávné spolupráce s Audio na jeho LP '[Unsocial]' prostřednictvím RAM Records, stejně jako jeho první vydání na Noisia's VISION, přičemž je dalším přírůstkem do jeho již tak působivého kabinetu trofejí.

Po boku temných, zadumaných nálad titulní skladby, až po nemotorné rytmy 'Sulpor' vás Forbidden Society vezme do hlubin své produkce s '[No Return]'. Skladby jako 'The Craft' a 'Disappointment', 'Overthinking', 'Mirrors', 'Dread' a 'Illusions' si zachovávají drum & bassový nádech alba, zatímco 'Still Waters' má při svém vydání měkčí přístup. U posledních pěti nahrávek Forbidden Society poté ztlumí tempo se 140 výběry jako 'Undark', které poskytují ještě hlubší introspekci do práce producenta. 'Reflect' vytváří předtuchu, než vás nakopne svými těžkými ponorkami, zatímco 'Mondays' a 'Liar' udržují útok. Spolu s temnými zákopy 'Sulpor', která se prodírá podzemními úrovněmi, je to děsivá sbírka skladeb. Forbidden Society jde pro krční páteř a nenechá žádné vězně s tímto nadcházejícím propuštěním.

V dubnu se Forbidden Society znovu připojí k jeho cestě, když bude zkoumat svůj zvuk. A pro ty, kteří mají to štěstí, že mohou být svědky jeho hudby, ať už na festivalu nebo v klubovém prostředí, nová hudba poskytnutá DJem a producentem je ponoří do světa, který si roky budoval zvukově. Ten, který teprve začíná odhalovat.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Dubstep / Drum and Bass / Future Beats / Wonky / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.