Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » ASC - Perpetual Motion

Download ASC - Perpetual Motion


ASC - Perpetual Motion

Style Drum and Bass
Released 24/02/2023
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Spatial
Cat# SPTL008

A1. ASC - Creation
A2. ASC - Placid
B1. ASC - Essence
B2. ASC - Silent Running

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


A1 - Schepping
Met Creation gooit ASC het Spatial-raamwerk in de war en kanaliseert de klassieke 720-achtige vibe van weleer. De harde beatpatronen staan centraal, steken en schokken over computergestuurde FX en een verontrustende buitenaardse achtergrond die een interplanetair luchtgevecht zou kunnen inluiden. Deze zal niet misstaan in sets van verschillende generaties van de atmosferische drum & bass beweging.

A2 - Placid
ASC's ingewikkelde, strakke breakwerk keert terug met Placid, en brengt een elegant, mysterieus aura dat doet denken aan een eenzaam roofdier dat rustig vanuit de lucht zijn uitgestrekte territorium scant. De luisteraar wordt getrakteerd op een groot aantal bekende throwback samples die op een subtiele, verfijnde manier worden gebracht, met een prachtige eenvoudige melodie die zich ontwikkelt over het beatwerk naarmate de track vordert.

AA1 - Essence
Essence brengt een onvergetelijk eenvoudig, verslavend beatpatroon voort met constante hats en geëchode mellow snares die een energiek ritme aandrijven dat snel het hoofd doet knikken. ASC laat gedempte vocale samples en een repeterende melodie in de mix vallen om ervoor te zorgen dat Essence de luisteraar nog lang bijblijft.

AA2 - Silent Running
Silent Running, dat de intensiteit wat terugschroeft, biedt een adempauze om de EP af te sluiten met toetsen in X-Files-stijl en minimaal synthwerk. De breakstructuur volgt een koel 2-stappenpatroon met dubbele snares die de loop afsluiten, af en toe vermengd met een ingetogen dreiging van energiekere arrangementen die in de schaduw blijven sluimeren... Tot de volgende keer.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.