Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Adelphi Music Factory - Joy & Fantasy EP [SNF046]

Download Adelphi Music Factory - Joy & Fantasy EP [SNF046]


песня скачивать

Style Break-Beat, Melodic House
Quality MP3 320 kbps | FLAC Lossless
Date 14/08/2020
Label Shall Not Fade
Cat SNF046

Adelphi Music Factory - Area 39 3:21
Adelphi Music Factory - Cuba 6:38
Adelphi Music Factory - The Comedor 4:07
Adelphi Music Factory - Jura 6:51

MP3: turbo | rapid

FLAC: rapid | unibt

online
Vier zware nummers tonen het unieke vermogen van de jeugdvrienden om de scheidslijnen tussen dansmuziek te vervagen subgenres.
Ten eerste: ‘Area 39’ duikt in de Britse traditionele danscultuur, waar de old school-geluiden die de luidsprekers van de clubs in Sheffield in de jaren negentig vulden, de volledige controle overnemen. Enorm rauwe drumpauzes ontmoeten klassieke rave-stabs en hoge vocale sampling voor een volwaardige joy ride.

‘Cuba’ komt daarna, met een vuile rollende subbaslijn die hard aan het werk is onder een jackin ’909 drumgroove. Het nummer piekt met een door hardcore beïnvloede Korg M1-piano. Hooky en unapologetic, drijft het de baan naar de buitenste stratosfeer.
‘The Comedor’ is een met emoties beladen knaller die een enorme klap uitdeelt. Heldere, hooky synth-akkoorden leiden de aanval met in blokjes gesneden vocale fragmenten die zich in de tijd uitstrekken over de drop totdat een volle, door breuken aangedreven drumgroove grip krijgt. Een energieke clubpumper, klaar voor piekuren.
‘Jura’ sluit de EP af met diepe, stuwende technoklanken vanaf de offset. AMF combineert ijverige breaks met groeven van vette drummachines en perfect gefilterde akkoordsteken voor dit instrumentale wonder aan het einde van de nacht.
песня скачивать

песня скачивать

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Breakbeat

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.