Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Ivy Lab - Everythingmustchange E.P [2020LDN037]

Download Ivy Lab - Everythingmustchange E.P [2020LDN037]


Ivy Lab - Everythingmustchange E.P [2020LDN037]

Style Future Beats/Wonky, Trap/Bass
Release 23/07/2021
Quality 320 kbps MP3 | WAV Lossless
Imprint 20/20 LDN Recordings
Nr# 2020LDN 037

Review: Whenever we see that the magnificent Ivy Lab has a new one on the way, we are filled with joy, purely because we have quite literally no idea what to expect. This next drop is once again doused in mystery, kicking off with the lofi-processing and glittering arrangements of 'Everythingmustchange', which sends us into a maelstrom of sonic intricacy. Next, 'Stacked' delivers a convoy of bubbling synth pops and scattered percussion, before the industrial distortion and sweeping textures of 'Oxford Diagnostics' take us somewhere completely different. We get even more experimental next as the eastern-inspired melodic plucks of 'Ki-Tech' dance away like the flickering of a candle, before 'Rain Fire' sees Onoe Caponoe join the party for a masterclass in skippy flow patterns, complete with yet another satanic display of harmonic discourse. Fantastic stuff!

tracklist 6 / 18:02)
Ivy Lab — Everythingmustchange 3:37
Ivy Lab — Stacked 3:32
Ivy Lab — Oxford Diagnostics 3:27
Ivy Lab — Ki-tech 2:36
Ivy Lab, Onoe Caponoe — Rain Fire 2:26
Ivy Lab — Rain Fire (instrumental) 2:26

wav: Turbo | mp3: Turbo

Ivy Lab vydávají EP „Everythingmustchange“, představující jejich druhou spolupráci s londýnským rapperem Onoe Caponoe. S blížícím se podzimem vydávání značek jiných lidí se Londoners Gove & Jay (Sabre & Stray) plížili v létě na vlastní potisk 20/20 se svým prvním větším dílem roku.

Ohrožující crescendem, ale nikdy ve skutečnosti hřebeny; otvírák a titulní skladba naráží na romantický soulový romantismus s Memphis phonkem-první příchod jasného srovnání příběhu o dvou polovinách, které EP často opakuje. Náladová přesnost hodinového strojku je nabízena jako kontrapunkt s horní linií neo-soul s dotazem „Baby, stojí ti to za to?“ v polovině „Stacked“ a koktavého robotického šílenství „Oxford Diagnostics“ doprovázeného nejednoznačným šeptajícím tasením se rozbije směrem ke svému bodu zvratu pomocí plných spektrálních euro-tanečních podložek a extatických vokálních řízků.

V době, kdy se objeví „Ki-Tech“, sonics EP dokončil úplný přechod z deky teplého na třesoucí se led, který vyvrcholil bahnitou, mimozemskou krajinou „808 Rainfire“ s neúnavným kulometem frontmana posádky Holy Delix Onoe Caponoe tok.
- "V průběhu roku nám nějaká práce klesá, což je o něco více mainstreamové." Chtěli jsme tam jen získat kontrapunkt k tomu materiálu, zatímco chuť na podivné beaty s asistencí uzamčení je stále zralá “~ Ivy Lab

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Trap

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.