Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Hydraulix - Imposter Syndrome [WAK181]

Download Hydraulix - Imposter Syndrome [WAK181]


Hydraulix - Imposter Syndrome [WAK181]

Style Drum and Bass, Drumstep, Dubstep, Trap
Date 7/09/2021
Quality MP3 320 kbps | WAV:Lossless
Imprint WAKAAN
Nr# WAK181
Format Album

tracklist 20 / 1:11:07
Hydraulix — Syndrome 4:20
Hydraulix, Jasiah — Concrete 3:05
Hydraulix — Smokin' 2:46
Hydraulix, Wavehi, Edris Ali — Power Up 4:17
Hydraulix, Charlie McMahon — Ridgy 3:45
Hydraulix, Nitti Gritti — Waratah 4:32
Hydraulix, Indysauce — 4Real 3:54
Hydraulix, DJ Afterthought, Wifisfuneral — Dream 4:21
Hydraulix, G-Rex, IFN Akai — Bodies Drop 3:30
Hydraulix — We Come Alive 3:23
Hydraulix — System Malfunction 3:26
Hydraulix, Veronica Bravo — Wish I'd Never Met You 2:51
Hydraulix, Jaswed — Radar 2:47
Hydraulix — Take Control 3:40
Hydraulix, P Money — GOAT 3:42
Hydraulix, TrippythaKid — Mind Over Matter 4:18
Hydraulix, Oski — Bone Crusher 2:53
Hydraulix, doctor P — Wrench 3:11
Hydraulix — Break Em Down 3:43
Hydraulix, Muchi — Another Minute 2:55

mp3: turbo wav:turbo

De vooruitstrevende Australische DJ en producer Hydraulix presenteert met genoegen zijn innovatieve debuutalbum Imposter Syndrome, een veelzijdige mengelmoes van freeform bashybriden, drum-'n-bass, dubstep, rap, hiphop, pop en trap. De 20-track LP arriveert na een reeks hoog aangeschreven lead singles: "Waratah" met Nitti Gritti, "Another Minute" ft. Muchi, "Concrete" ft. Jasiah, "Wish I'd Never Met You" met Veronica Bravo , en "Wrench" met Doctor P. Een product van door lockdown veroorzaakte onzekerheid en gevoelens van zelftwijfel, Imposter Syndrome ziet Hydraulix zijn innerlijke demonen aanpakken door zijn meest sonisch boeiende oeuvre tot nu toe te creëren. Imposter Syndrome is nu beschikbaar om te streamen via WAKAAN.

Hydraulix is ​​geen onbekende voor WAKAAN, het gewaardeerde label van Liquid Stranger. Na de release van zijn 2019 Space Cadet EP - zijn officiële labeldebuut - werd hij een vaste waarde op de geliefde imprint, bracht hij baanbrekende singles uit zoals 'Let Em Drip' en belandde hij bovenaan op tal van WAKAAN-festivalpodiumovernames. Begin 2020 reed hij op het momentum van zijn debuuttour door de VS voordat hij werd gestopt door het begin van de wereldwijde pandemie. Gedwongen om terug te keren naar zijn geboortestad Melbourne en in een strikte lockdown, gleed de afleiding en adrenaline die voortkwamen uit zijn snelle levensstijl al snel in een langzaam brandende comedown.

"Eén ding waar ik altijd mee heb geworsteld, is het gevoel niet te weten wat ik deed, of mijn succes en prestaties niet te verdienen", legt Hydraulix uit. Met hernieuwde tijd om na te denken over zijn carrière, kreeg hij een emotionele openbaring die ook de belangrijkste inspiratiebron was achter zijn debuutalbum. “Toen COVID vorig jaar toesloeg, veranderde alles voor mij; mijn Amerikaanse tournee werd afgebroken en ik ga terug naar huis [naar Australië] en meteen in lockdown. Nadat ik de realiteit onder ogen had gezien, realiseerde ik me dat ik al geruime tijd te maken had met een geval van 'bedriegersyndroom'", merkt Hydraulix op. “Het was een lastige tijd en ik wilde mezelf pushen om iets te creëren dat mij en mijn productievaardigheden echt op de proef stelde. Het concept van 'Imposter Syndrome' raakte me echt, en ik wist dat het een passende titel voor het album zou zijn." - Hydraulix

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Dubstep / Drum and Bass / Trap / Drumstep

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.