Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Ray Kandinski - Garant EP [LT092]

Download Ray Kandinski - Garant EP [LT092]


Ray Kandinski - Garant EP [LT092]

Style Breaks, Techno-House, Breakbeat
Release 1/10/2021
Quality 320 kbps MP3 | FLAC:Lossless
Imprint Lobster Theremin
Nr# LT092

1. Ray Kandinski - 95 2:59
2. Ray Kandinski - No Love 3:41
3. Ray Kandinski - Healing 4:12
4. Ray Kandinski - Zonin 3:59
5. Ray Kandinski - The Mack 5:14
6. Ray Kandinski - Garant 3:55

flac: Turbo / MP3: Turbo

Complet-labeleigenaar en in Berlijn gevestigde DJ en producer Ray Kandinski heeft de afgelopen jaren serieuze stappen gezet, zowel door zijn oor voor curatie als zijn rijke, ingewikkelde geluidsontwerp. Geïnspireerd door een pool van invloeden, waaronder; jungle, footwork en house - Kandinski gelooft dat de schoonheid van dansmuziek te vinden is in haar subtiliteit en bereik; die diep in zijn debuut-EP voor Lobster Theremin te horen is.
Een zonnestraal schijnt door spaarzame breakbeats in openingsnummer '95', voordat 'No love' volgt met een iets meer clubachtige aangelegenheid, met behoud van zijn gelukzalige randje door het gebruik van weelderig en dynamisch synthwerk. 'Healing' sluit vervolgens de A-kant af met zijn minimale grooves, zowel hypnotiserend als ingetogen; licht dat van het ene medium naar het andere breekt in een kleurrijke weergave van blauw en groen.

De B-kant doet zijn intrede met 'Zonin', een schokkerige house-cut met een punt om te bewijzen, voordat hij zijn artistieke veelzijdigheid demonstreert in 'The Mack' die zich een weg baant in een electro-mutatie doorspekt met ravey-steken en pittige drums, waarbij verschillende invloeden van over de hele wereld worden gecombineerd de wereldbol.
Titelnummer 'Garant' speelt zich af in een quasi-regenwoud dat wordt gewenkt door de roep van de natuur. Het soort goedmoedige muziek dat klinkt geïnspireerd door de veranderende wereld om ons heen; ons opsluiten in een groef die gelukkig eeuwig zou kunnen duren.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Breaks / Breakbeat

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.