Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Nikki Nair - Shufflin' [LT095]

Download Nikki Nair - Shufflin' [LT095]


Nikki Nair - Shufflin' [LT095]

Music/Style Electronic, BreakBeat, Techno
Release 31/12/2021
Quality MP3:320kbps | FLAC
Imprint Lobster Theremin
Nr# LT 095

TL:5 / 27:02
Nikki Nair — Shufflin' 6:41
Nikki Nair — WWC 4:32
Nikki Nair — I Can't Stop 6:17
Nikki Nair — Yoland and his Tortoise 4:07
Nikki Nair — Urquoise 5:27

flac: Rapid / mp3: Turbo

Nikki Nair is hard op weg een van de meest diverse en vooruitstrevende artiesten in elektronische muziek te worden, de vlag uit te zwaaien voor steeds meer gehybridiseerde methoden en het op je eigen manier te doen. Zijn geluid is onnavolgbaar en niet te definiëren; gemakkelijk een veelheid aan emoties bottelen in een relatief korte tijd.

Nikki's snelle opkomst is gekomen in de vorm van eclectische releases zoals zijn 'More is Different' EP op Dirtybird tot het ronduit smerige en feestelijke 'Trying To' op Bristol's Scuffed Recordings - beïnvloed door alles van Detroit-techno tot weelderige ambient soundscapes en Florida breekt. De in Knoxville geboren producer uit Atlanta vervolgt zijn reis door van vorm veranderende universums op zijn debuut voor Lobster Theremin, met vijf verschillende maar even indrukwekkende nummers.
- 'Shufflin' kick start de EP in Nikki's kenmerkende, onvoorspelbare stijl; terwijl squelchy baslijnen grommen op zwaar gezwaaide drums en lage vocale loops, voordat 'WWC' - een vreemde minimale stepper, het koord bewandelt tussen entropie en gesynchroniseerde dans.

‘I Can’t Stop’ slingert van kinky bass & breaks tot gedeconstrueerde dubstep en trap; veroorzaakt meer gezichtsuitdrukkingen in zes minuten dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De gehybridiseerde methoden van Nair blijven doorschijnen in 'Yoland And His Tortoise' - een trippy en kleurrijke droom verteld door nuance in geluid. De EP sluit af met de relaxte grooves van 'Urquoise' - een hypnotiserend ritueel dat het best in de natuur wordt beoefend.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Breakbeat

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.