Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Escapism Refuge - Hold Album Sampler [EDHCD001S]

Download Escapism Refuge - Hold Album Sampler [EDHCD001S]


Escapism Refuge - Hold Album Sampler [EDHCD001S]

Music/Style Electronic, Ambient Dubstep, Downtempo, Deep Dubstep
Release 3/11/2017
Quality MP3:320kbps | FLAC
Imprint Deep Heads
Nr# EDHCD001S

Escapism Refuge, Zeb Samuels — Drifting (Original Mix) 3:55
Escapism Refuge — Misfit (Original Mix) 4:44


Jason Beukes - of Escapism Refuge - zoals hij alom bekend wordt, heeft onlangs zijn studie Hedendaagse Muziek aan de universiteit in Zuid-Afrika afgerond en is nu van plan om zijn debuutalbum uit te brengen op het invloedrijke Londense label Deep Heads later dit jaar.
- Voorafgaand aan de release presenteert Deep Heads nu een twee-track sampler die tot doel heeft enkele van de stijlen te laten zien die je op het langverwachte album kunt verwachten.

'Drifting' is de A-kant van de sampler, en het langzame en hypnotiserende tempo van de track springt meteen in het oog. De halftijdse hiphop-esthetiek van Drifting doet denken aan het werk van triphoppioniers Massive Attack, terwijl de dalende piano-arpeggio's gelijkenissen vertonen met het hedendaagse werk van Radiohead en de XX.
- De slo-mo drums op 'Drifting' worden ook overal versterkt door de vocale talenten van Zeb Samuels. Zijn krachtige teksten geven het nummer een derde dimensie, waardoor dit een van de meest unieke en gedenkwaardige producties van Escapism Refuge tot nu toe is.

B-Side 'Misfits' is weer een stevige plaat van Escapism Refuge. Hoewel het enkele van de belangrijkste productiewaarden bevat die we gewend zijn van Escapism Refuge - krachtige drums, een pakkende akkoordprogressie en een meditatieve sfeer - logenstraft de manier waarop het nummer is opgebouwd het tempo van 140 BPM, waardoor het een downtempo en diep groovend gevoel voor tempo.

Escapism Refuge heeft tot nu toe zeer indrukwekkende steun gekregen voor zijn producties - onder andere Gilles Peterson bij BBC Radio 6 Music, Joe Kay bij Soulection en Lefto van Brownswood Recordings hebben allemaal de nummers van Escapism Refuge gedraaid in de lucht en in clubs over de hele wereld.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Dubstep / Future-Garage

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.