Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » VA - Calling The Hardcore - Volume 2 (CTH002)

Download VA - Calling The Hardcore - Volume 2 (CTH002)


VA - Calling The Hardcore - Volume 2 (CTH002)

Music/Style Electronic, UK Hardcore, BreakBeat, Jungle
Release date 10/05/2019
Quality 320 kbps MP3 + FLAC
Imprint Rave Radio Records
Nr# CTH002

This is a 12' vinyl triple disc album, consisting of 12 unreleased and exclusive breakbeat hardcore tracks signed to Rave Radio Records. 12 brand new and exclusive breakbeat hardcore and jungle techno tracks signed to Rave Radio Records. This release is a 12" vinyl triple disc album. In tracklist order artists include: Luna-C, Damage Inc, Dj Junk, Dj Jedi, Dj Seduction, Tentun, Try Unity, Ron Wells, Dave Skywalker, Vinyl Junkie, Insane & Mind, DJ Nee and the album artwork is by Junior Tomlin.

Luna-C — System Down 4:29
Damage Inc. — Get Enuf 5:25
DJ Junk — Gold Stars 6:13
Jedi — Can't Get Enough 5:08
DJ Seduction — Shine On 5:40
Tentun — Ruff It Up 5:22
Try Unity — A Darker Way 4:21
Ron Wells — Rebirth 5:49
DJ Skywalker — Peak Beak 5:29
Vinyl Junkie — Here We Go Again 5:19
Insane & Mind — The Beginning 4:58
DJ Nee — Another Day, Another Way 5:35
12 / 1:03:43

mp3 download flac lossless


In een scene die wordt gedomineerd door retro-evenementen en Old Skool-compilaties valt veel te zeggen voor het ontdekken van nieuwe muziek. Herinner je je het geroezemoes van het kopen van nieuwe nummers? Compilaties als React's The Dark Side en Kickin's Hardleaders-serie maakten de underground toegankelijk en brachten de dansvloer naar onze huizen.

Na het uitverkochte succes van Calling The Hardcore: Volume 1 van vorig jaar keert Rave Radio Records terug met een ongeëvenaarde verzameling originele en niet eerder uitgebrachte Breakbeat Hardcore- en Jungle Techno-nummers. Net als bij Deel 1 krijgt de tweede release volledige steun van de pioniers van de originele scene en van artiesten die momenteel furore maken in de underground. De triple-vinyl release bevat bijdragen van onder meer DJ Seduction, Luna-C, Ron Wells, Dave Skywalker, DJ Jedi, Ten Tun, Damage Inc, DJ Junk, Vinyl Junkie, Insane & Mind, DJ Nee en Try Unity. Alsof dit nog niet authentiek genoeg was, is het originele artwork van het album wederom gemaakt door niemand minder dan Junior Tomlin zelf!

Dit is een solide album zonder opvulling en het is moeilijk om favorieten te kiezen, maar als het echt moest... Luna-C opent het album met een nummer genaamd System Down, wat eens te meer bewijst dat Chris Howell een uitzonderlijke producer is aan de top van de muziekwereld. zijn spel - System Down is een deuntje dat aan de ene kant bekend klinkt met zijn Vamp-geïnspireerde pianostoten, maar even fris met zijn heldere breaks en diepe baslijnen. Damage Inc en DJ Junk brengen allebei stoere maar opzwepende breakbeat-deuntjes die doen denken aan de output van Strictly Hardcore-platen uit het '92-tijdperk - allemaal grote strijkers en subbas. Seduction herinnert ons eraan waarom hij zo hoog aangeschreven staat in de scene door "Shine On" af te leveren; een mix van hands-in-the-air-piano's in contrast met donkere stofzuigers. Rave Radio Records' eigen Try Unity bewijst hun veelzijdigheid met het toepasselijk getitelde "A Darker Way" waarin hun prachtige droomachtige zang plaats maakt voor donkere synths die doen denken aan de klassieker "Darkside" van DJ Distroi & Boykz. Dit is een album dat zijn erfgoed erkent en tegelijkertijd iets compleet nieuws brengt in de wereld van breakbeat hardcore en jungle techno. Geen nummer belichaamt dit meer dan Ron Well's "Rebirth" - een prachtig nummer doordrenkt van een genre dat hij 30 jaar geleden pionierde en dat vandaag de dag nog steeds net zo fris en actueel klinkt als elke andere nieuwe release. Als je een thuisluisteraar bent en geen set decks hebt, wees dan niet bang, want het album wordt ook geleverd met gratis 320 kbps MP3-downloads.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / Breakbeat / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.