Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » DJ Hidden - ISOCLUSION [HIDTRA04]

Download DJ Hidden - ISOCLUSION [HIDTRA04]


DJ Hidden - ISOCLUSION [HIDTRA04]

Music/Style Electronic, Drum and Bass, Neurofunk, Expirement DnB
Release date 29/04/2022
Quality MP3 | 320 kbps X FLAC
Imprint Hidden Tracks
Nr# EOLCD1801
Country netherlands Goes, Netherlands


Review: Introductie van 'Isoclusion'... Een gespannen, gefrustreerde, onheilspellende versmelting van isolement en uitsluiting die voortreffelijk is gearticuleerd door de Nederlandse sonische extremistische DJ Hidden op zijn zesde studioalbum. Degenen die al bekend zijn met en bekend zijn met het pionierswerk, zullen al weten wat hier te wachten staat... Een unieke mix van compromisloze muziek losjes gebaseerd op (maar zeker niet beperkt tot) drum & bass. Geprikkeld en gepeperd met elementen van IDM, techno, hardcore en zelfs ambient, hoogtepunten op deze onnavolgbare trip zijn de zachte twangs en opzwepende gevoelens van 'Stasis', de late jaren 90 Virus-achtige rammelaar en funk van 'Sense Memory' en de grimmige, dramatische zwaarte van de rust van 'Cathode Days'. Dit alles en nog veel meer, de vaardigheden van DJ Hidden zijn hier duidelijk zichtbaar.

DJ Hidden — Cathode Days 4:14
DJ Hidden — Potemkin Village 3:46
DJ Hidden — Déjà Visité 4:12
DJ Hidden — Stasis 5:33
DJ Hidden — Little Pleasures 3:47
DJ Hidden — Sense Memory 4:30
DJ Hidden — Change of Mind 4:22
DJ Hidden — Woolpit Green 4:40
DJ Hidden — Finite 4:41
DJ Hidden — Friendly Monster 4:11
DJ Hidden — Hawking Point 5:30
DJ Hidden — Butterfly Dream 7:52
12 / 57:11
mp3 download flac lossless

DJ Hidden's zesde solo-album "Isoclusion" is minder gericht op dansvloeren en meer bedoeld om thuis te luisteren. Het is geschreven tijdens de Covid-pandemie en kan worden beschouwd als het meest introspectieve DJ Hidden-album tot nu toe. Zoals de titels van de twaalf nummers op deze release suggereren, verkent het de emotionele processen die hij ervoer tijdens en na verplichte fysieke en mentale isolatie.

De manier waarop onze gedachten worden gevormd verandert voortdurend en het kan interessant zijn om na te denken over de elementen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Daadwerkelijke quarantaine maar ook langdurige blootstelling aan digitale platformen en zogenaamde sociale media zouden in deze unieke periode van de afgelopen tijd allebei van invloed kunnen zijn geweest.
De manieren waarop we worden blootgesteld aan informatie kunnen gedachten, ervaringen en zelfs herinneringen veranderen. Actuele gebeurtenissen dwingen ons om onze plaats in individuele sociale bubbels, maar ook onze plaats in de wereld, sterk te heroverwegen.

Alle nummers op dit album zijn geschreven met dit soort gedachten in het achterhoofd. Zelfs de samenvattende titel is bedoeld om de luisteraar te provoceren om gedachten te onderzoeken: die van henzelf en die van anderen. Hoewel de meeste muziek op deze release instrumentaal is, is de combinatie van woorden in de titels van het nummer, evenals hun rijke sferen en melodieën van een type dat suggereert maar nooit iemand tot een bepaalde manier van denken dwingt.
De muziek laat genoeg ruimte voor de verbeelding en maakt het mogelijk om de dynamische kracht te zijn die het hoort te zijn. Elk nummer is in staat om te vervoeren en neemt luisteraars mee naar een wereld naar keuze. Het kan echter interessant zijn om je af te vragen: zijn deze werelden ook veranderd, en zo ja, waarin zijn ze veranderd?

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Drum and Bass

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.