Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Kid Lib - Outlaws Vol. 1

Download Kid Lib - Outlaws Vol. 1


Kid Lib - Outlaws Vol. 1

Style Jungle
Released March 22, 2019
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Outlaws
Cat# OUTLAWS 001

Kid Lib - Time Will Tell
Kid Lib - 14 Shooter

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


De single "Outlaws Vol. 1" van Kid Lib is een opmerkelijke release die het talent van de artiest laat zien voor het maken van ingewikkelde en meeslepende jungle tracks. Deze single is uitgebracht in 2019 en neemt luisteraars mee op een spannende geluidsreis door het rijk van breakbeats en old-school jungle vibes.
De tracks op "Outlaws Vol. 1" zijn een bewijs van Kid Lib's toewijding aan de jungle sound. Elke track wordt gekenmerkt door zijn vlijmscherpe breakbeats, zware baslijnen en aanstekelijke energie. Kid Lib combineert vakkundig klassieke jungle-elementen met moderne productietechnieken, wat resulteert in tracks die een eerbetoon zijn aan het verleden en tegelijkertijd de grenzen van het genre verleggen.
Van de meedogenloze energie van "Outlaws" tot de ingewikkelde drumprogrammering van "The Rifleman", elke track op de single is zorgvuldig gemaakt en laat Kid Lib's technische bekwaamheid zien. De aandacht voor detail is duidelijk in het precieze arrangement en de gelaagdheid van de verschillende elementen, waardoor een rijk tapijt van geluid ontstaat dat de luisteraar van begin tot eind bij de les houdt.
"Outlaws Vol. 1" is een must-have voor fans van jungle en breakbeat muziek. De single vat de essentie van het genre, met zijn high-energy beats, aanstekelijke grooves en nostalgische geluidspalet. Of je nu al lang enthousiast bent of nieuw in de jungle scene, deze single is een bewijs van Kid Lib's vaardigheid als producer en zijn vermogen om luisteraars mee te nemen naar het gouden tijdperk van de breakbeat cultuur. Bereid je voor op een wilde rit door het ongetemde landschap van jungleritmes en ongebonden creativiteit.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.