Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » ASC & Aural Imbalance - Interstellar Transmissions

Download ASC & Aural Imbalance - Interstellar Transmissions


ASC & Aural Imbalance - Interstellar Transmissions

Style Drum and Bass
Released 24/02/2023
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Spatial
Cat# SPTL007

A1. ASC & Aural Imbalance - Ascension
A2. ASC & Aural Imbalance - Focal Point
B1. ASC & Aural Imbalance - Solar Rays
B2. ASC & Aural Imbalance - Overcast Skies

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


A1 - Ascension
Het eerste duo van Spatial bundelt de krachten voor de openingstrack van hun eerste gezamenlijke EP en serveert een solide amencompositie, waarin de onberispelijk geëngineerde crisp breaks van ASC worden gecombineerd met de dromerige, slenterende achtergronden die je kent van Aural Imbalance. Filters en rollende kickdrums dragen de reminiscente ritmes samen met een ingetogen kruising gekleurd met rustige bewerkte vocale samples.

A2 - Brandpunt
Een vredige, serene aangelegenheid is in petto met Focal Point, dat opent met een delicaat breakpatroon dat geleidelijk een luchtig auditief landschap oproept van soepele synths, voortreffelijke pads en een fijne, subtiele baslijn. Halverwege volgt een weelderige breakdown met zachte effecten die beelden oproepen van speels waterleven dat door de audiosthese danst.

AA1 - Zonnestralen
Solar Rays neemt je mee op een kosmische reis door zijn melodieuze, progressieve soundscape, doorspekt met een gemengd scala aan vocale beelden, onzeker maar vloeiend van toon. Een ruggengraat van precieze apache breaks zorgt voor een vibe die de luisteraar ver voorbij terra firma naar een effectieve lichtgevende rust brengt.

AA2 - Overcast Skies
Het toepasselijk getitelde Overcast Skies omringt je onmiddellijk met een winderige melancholie via ambient padwork, etherische melodieën en ingehouden baslijnen. Dreunende kicks en breaks brengen een angstige energie in de compositie, terwijl mistige blazers periodiek naar je smeken vanuit het wolkendek dat de geest van het stuk omhult.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.