Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Aural Imbalance - Planetary Formation

Download Aural Imbalance - Planetary Formation


Aural Imbalance - Planetary Formation

Style Drum and Bass
Released 24/02/2023
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Spatial
Cat# SPTL009

A1. Aural Imbalance - Parallel Universe
A2. Aural Imbalance - Warming Sine
B1. Aural Imbalance - Syren Of Hyperion
B2. Aural Imbalance - Genesis

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


A1 - Parallel Universe
Parallel Universe trapt de EP in stijl af met klassieke amens rechtstreeks uit de late jaren 90 - een gelikt patroon dat rond het gedempte palet van subtiele funkmelodieën en weelderige ambiance loopt. Dit is Aural Imbalance die zijn amenbewerkingstalenten en die onnavolgbare, betoverende chill-out vibes die hij zo goed bouwt, laat horen.

A2 - Warming Sine
Een heldere DJ-vriendelijke breakbeat introduceert Warming Sine, en verwelkomt een mellow collage van 808-bassen en getextureerde backdrops voordat hi-hats het tempo opvoeren. De breakdown geeft een aanzet tot auditieve meditatie voordat we weer sierlijk worden opgetild door de beats, zwevend door de lucht terwijl de schemering intreedt.

AA1 - Syren of Hyperion
Analoge kickdrums doorkruisen het landschap van Syren of Hyperion, een zalige wals die de luisteraar omhult met laag na laag speelse synths en toetsen. Een lichte zweem van dreiging blijft hangen, in contrast met het rustgevende auriculaire landschap, en toont de verscheidenheid in de muzikale vaardigheden van Aural Imbalance.

AA2 - Genesis
De EP wordt afgesloten met Genesis, een prachtige suikerzoete rush van atmosferische hoogstandjes, waarbij een effectief, pakkend beatpatroon wordt opgebouwd met een uitstekende balans. De compositie straalt een soepele, rustige energie uit terwijl het gebruik van zachte FX de ontluikende opkomst van de dageraad in een bos vol fauna kanaliseren. Een prachtig stuk.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.