Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Dubstep » oddprophet - Oracle EP [NSDX184]

Download oddprophet - Oracle EP [NSDX184]


oddprophet - Oracle EP [NSDX184]

Style Dubstep, Hard-Trap
Release 24/09/2021
Quality 320 kbps MP3
Imprint Never Say Die Records
Nr# NSDX184

tracklist
Oddprophet, Vastive — Dead Love 4:21
Oddprophet, Illaman — British Gas 4:48
Oddprophet — Absolute Power 3:30
Oddprophet, Demoneyez, Speed Shift, Linda Tram — Speed Demon 4:18


— Oddprophet blijft zijn creativiteit als producer gebruiken met "British Gas" - een deuntje van zijn aankomende EP op Never Say Die, Oracle!
Oddprophet blijft luisteraars verbazen met zijn opvallende productiekwaliteit en zijn vermogen om de grenzen van zijn eigen muziek te verleggen. Je kunt zien dat hij zichzelf constant uitdaagt in de studio en het resultaat is echt unieke nummers die niemand kan repliceren. Vorig jaar schitterde hij basliefhebbers met de Optical Illusions EP en nu volgt hij dat oeuvre op met een nieuwe release op Never Say Die, de Oracle EP.

— Deze EP met vier nummers komt officieel uit op 24 september en belichaamt alles waar luisteraars van houden Oddprophet, terwijl hij zijn onberispelijke productie, verbazingwekkende creativiteit en kenmerkende zwaarte laat zien. En voorafgaand aan de release hebben we een exclusieve luisterbeurt naar 'British Gas', een van de meest luidruchtige nummers van de Oracle EP!
— “British Gas” verspilt geen tijd en duikt erin met zware powerakkoorden vermengd met een lichte melodie op de achtergrond. Er zit een zekere korreligheid in deze intro die je meteen op gang brengt. Oddprophet nagelt de stroom van deze eerste druppel en het is iets waar je gemakkelijk je hoofd naar kunt knikken terwijl je de invloed van de rockmuziek waardeert. De zang van Illaman komt al snel in het spel tijdens het nummer, wat alleen maar bijdraagt ​​aan hoe metal het nummer klinkt.

— Het is altijd verbazingwekkend hoeveel Oddprophet in één nummer kan weven, "British Gas" is geen uitzondering. Het nummer gaat verder met een walgelijk bonzende tweede druppel waardoor elke basshead zijn verstand verliest. Het productievermogen van Oddprophet schijnt moeiteloos door dit deel van het nummer, omdat elk geluid zorgvuldig is geplaatst en gewicht op de luisteraar drukt. Dan, voor de derde en laatste druppel, vertraagt ​​​​hij de dingen terwijl luisteraars nog steeds hun gedachten wikkelen rond de chaos die volgde op dit enorme deuntje.
— Bekijk hieronder exclusief "British Gas" op SoundCloud, stream de rest van de Oracle EP op je favoriete platform wanneer deze op 24 september uitkomt, en laat ons weten wat je van de track vindt in de reacties!

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Dubstep / Trap

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.