Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Omni Trio - Rollin' Heights / Nu Grooves (Remixes)

Download Omni Trio - Rollin' Heights / Nu Grooves (Remixes)


Omni Trio - Rollin' Heights / Nu Grooves (Remixes)

Style Drum and Bass, Jungle
Released April 25, 1994
Quality MP3 320 kbps x Lossless
Imprint Moving Shadow
Cat# SHADOW 44R

Omni Trio - Rollin' Heights (Foul Play Remix)
Omni Trio - Nu Grooves '94 (Deep Blue Remix)

mp3 Turbo | flac Turbo + Rapid


Omni Trio's "Rollin' Heights (Foul Play Remix) / Nu Grooves '94 (Deep Blue Remix)" is een must voor elke drum & bass-liefhebber. De Foul Play Remix van "Rollin' Heights" tilt het originele nummer naar nieuwe hoogten met zijn energieke beats, ingewikkelde drumpatronen en pulserende baslijnen. De remix behoudt de essentie van het origineel en voegt een frisse en dynamische vibe toe aan de mix.
Aan de andere kant brengt de Deep Blue Remix van "Nu Grooves '94" een andere smaak op tafel. Het neemt de luisteraar mee op een diepe en sfeervolle reis met zijn betoverende melodieën, beklijvende synthesizerlijnen en ingewikkelde percussies. De remix laat Deep Blue's talent zien voor het creëren van meeslepende en introspectieve soundscapes.
Beide remixen tonen het meesterschap van hun respectievelijke artiesten in het herinterpreteren van Omni Trio's originele tracks terwijl ze trouw blijven aan de geest van drum and bass. De productiekwaliteit is top, met een uitgebalanceerde mix die elk element laat doorschijnen.
Over het geheel genomen is Omni Trio's "Rollin' Heights (Foul Play Remix) / Nu Grooves '94 (Deep Blue Remix)" een opvallende release in het drum and bass-genre. Het laat de evolutie en veelzijdigheid van het genre zien terwijl het een eerbetoon is aan de originele tracks. Of je nu al lang fan bent of het genre nog niet kent, deze single is een must om aan je afspeellijst toe te voegen.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

GlorytoUkraine /  5 April 2024 18:21   
Can't download anything all links set to private please fix this asap!!!!!
complaint   quote      
-
0
+
Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.