Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Dubstep » Quentin Hiatus - Serena

Download Quentin Hiatus - Serena


Quentin Hiatus - Serena

Style: Dubstep, Downtempo, Drum 'N Bass
Quality: FLAC
Released: 19/07/2012
Label: IM:Ltd
Cat: IMLTD DUB 04

A1. Quentin Hiatus - Serena
A2. Quentin Hiatus - Ascendamental Drop
B1. Quentin Hiatus - Different Strokes (Stunna Remix)



IM:Ltd wijkt af van hun meer vertrouwde cutting-edge Drum & Bass landschap en betreedt nieuwe weiden met hun nieuwste telg van de ietwat onbevangen en off-kilter Quentin Hiatus. Met een diepe zonovergoten sfeer, een mix van old-school house vibes en snappy hooks met een dirty south laidback feel, is de 'Different Strokes EP' misschien weer een mellow en melodieuze release, maar het is niet van plan om op te gaan in de achtergrond. Deze EP toont een echt gevoel van beweging en progressie en verdient zeker een volledige speelbeurt, want elk nummer ontrafelt zich in zijn eigen tijd en past in elkaar als een audio-puzzel. Comfortabel kriskras tussen de genres door, kantelt 'Serena' deze release bijna onmiddellijk over de rand wanneer het heerlijke geluid van old school House
doorklinkt. 'Ascendamental Drop' is een warme waas van synthische luchtspiegelingen die borrelt over een meer solide herkenbare dubstep beat.
Op de B-kant, veel dubbier, veel griezeliger, vind je Stunna's versie van 'Different Strokes' die het origineel verandert in een stijlvol filmisch urban reggae dub stuk.
Babylon fighter style... live en rechtstreeks uit Chicago.
Digital Only Track - Als afsluiter is de originele mix van 'Different Strokes' een drumstep track gevuld met torenhoge griezelige geluiden en texturen, alles culminerend in een basmuziekwereld zoals er zoveel zijn.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Dubstep / Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.