Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Buku - Grey Matter EP [WAK186]

Download Buku - Grey Matter EP [WAK186]


Buku - Grey Matter EP [WAK186]

Style Dubstep, Trap
Release 21/09/2021
Quality 320 kbps MP3 | WAV:Lossless
Imprint WAKAAN
Nr# WAK186

Buku — My Eyes 4:37
Buku — Axon 3:52
Buku — Right Here 4:00

wav: Turbo / MP3: Turbo

Na het uitbrengen van de eerste single "Right Here" afgelopen juni, vervolgt Buku met zijn langverwachte Grey Matter EP op WAKAAN Record Label.
Buku maakte oorspronkelijk zijn WAKAAN-debuut in augustus 2020 met "What You See", gevolgd door zijn volledige What You See EP een maand later in september. Gray Matter markeert Buku's derde drie-track EP op WAKAAN, als opvolger van What You See en Scorched Earth in 2020. "My Eyes" begint de boeiende trilogie door een stroom gevaarlijke ruimtebasgolven door de oogzenuw te sturen, compleet met experimentele sequenties, mechanische geluidsontwerpen en defecte zang. Hersenscans in "Axon" breiden de opwindende expeditie uit, met beide drops beladen met snijdende balken en snelle drumpatronen. "Right Here" sluit het pakket af en toont duidelijk de vroege liefde voor percussie van de Pittsburgh uit zijn jeugd.

“Ik ben verliefd geworden op de audio- en visuele stijlen van de old school acid rave-wereld. Ik merkte dat ik breakbeats, 303 acid-geïnspireerde synths, lange, rollende build-ups en een verscheidenheid aan drop-timbres gebruikte in mijn nummer 'My Eyes' en de Gray Matter EP als geheel. Stroboscooplampen worden aanbevolen bij deze EP.”
— Buku.

Na steun te hebben gekregen op "Right Here" van artiesten als Black Tiger Sex Machine, Ghastly, WUKI, Herobust, Riot Ten en meer, is Gray Matter opnieuw een overwinning onder de indrukwekkende en evoluerende discografie van deze afgestudeerde muziektechnologie. Vang dit najaar Buku bij Nocturnal Wonderland, Lost Lands Music Festival, Webster Hall NYC en nog veel meer steden als onderdeel van PEEKABOO's Black Hole Tour.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Dubstep / Trap

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.