Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » Drum and Bass » Offish - Garden Of Eyes LP (OPRD003)

Download Offish - Garden Of Eyes LP (OPRD003)


Offish - Garden Of Eyes LP (OPRD003)

Styles: Drum and Bass, Jungle, Halftime
Quality 320 kbps mp3 | Lossless
Album date 01/10/2021
Imprint: Offish Productions poland
Cat# OPRD003

Tracklist:
1. Offish — Pareidolia (Intro)
2. Offish — Garden Of Eyes
3. Offish — Glass Shank
4. Offish — Irreversible
5. Offish — Teeth Necklace (Interlude)
6. Offish — Vile VIP
7. Offish — Out Of Bounds
8. Offish — Nocturnal VIP
9. Offish — Assume The Worst
10. Offish — The Struggles We're Facing (Outro)
Format Album
wav Turbo / Rapid | mp3 Turbo

► Als je je steun wilt betuigen, overweeg dan om voor het album te betalen - het zal me in staat stellen meer muziek van hoge kwaliteit te schrijven. Bedankt!
► Dit album is opgedragen aan alle gulle supporters die me hebben aangemoedigd om meer muziek in eigen beheer uit te brengen. Op deze release ben ik mijn oude technieken aan het perfectioneren en mijn schrijf- en technische vaardigheden aan het oppoetsen. Een paar woorden over de tracks:
PAREIDOLIA is de neiging om een ​​specifiek, vaak betekenisvol beeld waar te nemen in een willekeurig of dubbelzinnig visueel patroon. De vocale sample komt uit het Neuromancer-audioboek dat oorspronkelijk is geschreven door William Gibson.
GARDEN OF EYES is het hoogtepunt van dit album, een duwtje in de richting van donkere drum & bass uit de vroege jaren 00. Het wordt gekenmerkt door constante jungle-achtige break-switches, een van mijn meest favoriete technieken.
GLASS SHANK duikt in het rijk van zorgvuldig gelaagde halftime drums en continue evolutie van het ritme - geholpen door een rijke ambiance gesampled uit verschillende bronnen en wazig gedempte gitaarprogressies.
IRREVERSIBLE is mijn tweede duik in het jungle-genre op het album, nog meer gebroken met overal scherpere midrange bassen en plotselinge omschakelingen.
TEETH NECKLACE is mijn poging om het gevoel van verdwalen in een dicht regenwoud vast te leggen in een kort, levendig muziekstuk. De vocale sample komt uit het Solaris-audioboek, oorspronkelijk geschreven door Stanisław Lem.
VILE VIP - oorspronkelijk uitgebracht in 2019 op KRYTIKA Productions, ik beschouw dit nummer als een van mijn meest succesvolle - het speelde de sleutelrol bij het vinden van mijn eigen geluid. Ik besloot het opnieuw te bekijken en het nog meer rauw geluid te geven.
OUT OF BOUNDS - glitched breaks ontmoeten levendige, diverse percussieritmes - over het algemeen verfijnt het nummer mijn kenmerkende stijl waarvoor velen van jullie hier kwamen. Beschikt over geluidseffecten en spraak van Starcraft 2.
NOCTURNAL VIP - herschikte versie van het nummer dat ik vorig jaar op de compilatie van Soul Ex Machina uitbracht. Ik wilde het meer in de schijnwerpers zetten met dichtere, meer geaccentueerde drums en baslijnen, evenals een verfijnde mixdown.
ASSUME THE WORST toont mijn fascinatie voor dubmuziek, met veel kenmerkende elementen van het genre. De tegenstrijdige titel verwijst naar angst voor de toekomst en angst die elk jaar meer van ons lijken te raken.
THE STRUGGLES WE'RE FACING kalmeert de emoties met verre, zachte pads en dient als afscheid voor de luisteraar na het beluisteren van alle voorgaande nummers op het album.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

Drum and Bass / FLAC

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.