Freednb.com
LoginRegistration
Get bass music FREE DOWNLOAD MP3 TORRENT » FLAC » Mistabishi - Drop (NHS148CD)

Download Mistabishi - Drop (NHS148CD)


Mistabishi - Drop (NHS148CD)

Music/Style Drum and Bass, Dubstep
Release date 23/02/2009
Quality 320 kbps MP3 / FLAC
Imprint Hospital Records
Nr# NHS148CD

Mistabishi – Heavens Sake 4:03
Mistabishi – No Matter What 5:30
Mistabishi – Printer Jam 3:33
Mistabishi – Lean 5:02
Mistabishi – View From Nowhere 4:39
Mistabishi – White Collar Grime 5:08
Mistabishi – Damage 4:40
Mistabishi – Greed 4:48
Mistabishi – Wipe Your Tears 3:17
Mistabishi – The Lights Really Bad 6:02
Mistabishi – From Memory 16:36
11 / 1:03:15

mp3 download flac lossless

Terwijl de economische neergang voortduurt, dropt Mistabishi zijn geweldige debuut op Hospital, een label dat tegen de trend ingaat en steeds sterker wordt. Nadat hij in zijn vorige baan bij een van 's werelds bankgiganten in een kwartaal £ 24 miljard heeft afgeschreven, heeft onze eigen Nick Leeson de handelsplatforms van het stadskantoor verwisseld voor sequencingsoftware in de studio, en zijn pak en das voor een hoody en spijkerbroek. Houd je goed vast, terwijl we ons klaarmaken om te Droppen!

Hij lanceerde zichzelf in de dnb-scene met de Virus-single "Sex & Drugs" en regelrecht het ziekenhuis in met "No Matter What" Mistabishi heeft de drum & bass-gemeenschap met veren bewogen met nummers die in alle opzichten tegen de stroom ingaan. De gevonden klanken van "Printer Jam" en "Wipe Your Tears" brengen de forumnerds aan het kwetsen, terwijl de reflectieve melancholie van "The View From Nowhere" en "From Memory" zeker opvallen. Mistabishi is niet bang voor controverse en is ook in staat om dansvloerstormers in te zetten - het door ravey Piano geleide volkslied "No Matter What" dat in de smaak viel bij Jo Whiley van Radio One als voorbeeld.

Dit is een album vol personages en stemmen met verhalen te vertellen. Er is de onbekende soldaat die de vocalen verzorgde voor "Wipe Your Tears" (met dank aan een toevallige ontmoeting in een vettige lepel in West-Londen), een lezing van Gordon Gecko over de voordelen van de vrije markt over "Greed" en de verdorven seksuele afwijking van "Schade" - "wat is het stopwoord?".
Ongetwijfeld de meest uitdagende lange speler op Hospital in een lange tijd; dit verwoestende debuut zal zeker een blijvende impact hebben.

Listen Online.

Dead Link? (REPORT 1-5 Days) сообщить о ссылке на перезалив

FLAC / Dubstep / Drum and Bass

Download albums, EPs, LPs & Compilations music.

Add comment:
Name:
E-Mail:
2024 © Freednb.com - Fresh Releases UK / USA: Torrent Download MP3, FLAC.